Softline

SOFTLINE er en italiensk producent der i samarbejde med internationale designere, udvikler og fremstiller møbler på et højt teknologisk niveau med et originalt og personligt præg. SOFTLINE tilbyder funktionelle møbler som løsninger i det moderne hjem, og ynder at tilfredsstille behovet i dag og for fremtiden. En unik synergi af teknologi og finesse er kombineret for at fremstille nye gribende og harmoniske former.  Den konstante søgen efter elegance og livlige enkelthed er historien bag Softline's 25 årige erfaring og succes! Ønsker du at se mere - BESTIL KATALOG HER

 

 

 

 

 


QUID barstol - design af Tiziano Dainese

Elegant og komfortabel barstol i formstøbt tranparent plast og stel i stål/alu i et anderledes kantet design.
Leveres i transperantfarverne rød, blå, orange, røgfarvet, helt transperant og i helt blank sort eller hvid (ikke transperant). Leveres i højde 81cm, 75cm, 65cm, 60cm eller 48cm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TANGO lænestol - design af Arik Lewy

En æstetisk og skulpturel lænestol i fuld aftageligt stof eller læder efter eget valg. Leveres med understellet som forkromede meder eller på stjerneformet drejesokkel.

 

 

 


PAULINE stol - design af Thibault Desombre
 

En behagelig stol i et meget enkelt design. Formstøbt i transperant plast med stel i enten alu eller titanium lakeret ben eller blank krom. En simpel og moderne stol med god komfort. Leveres i transperantfarverne; rød, blå, orange, røgfarvet, grøn, helt transperant. Leveres også i helt blank sort og hvid (ikke transperant).

 

 

 

SIDUS bænk - design af Valerio Bottin

En bænk i formstøbt plast i et futuristisk design. Kan anvende i badeværelset, i entréen eller som en skulpturel havebænk.    
    
Fremstillet i formstøbt polyprolene, og dermed holdbar og nem at rengøre. Leveres i farverne sort, hvid, grøn og rød.

 

 

 

 

 

 

 

 

MAYA stol - design af dall'Aglio & Natuzzi

Stolen er formstøbt i transparent polycarbonate i farverne lilla, rød, smoke eller i sort / hvid san materiale. Fremstilles i forskellige versioner: som kontorstol med hjul, på fire ben, spider stel eller som barstol.  Leveres også med polstring på sæde. Et unik design med en unik komfort.  

                                    

 

 

PAMPA barstol - design af Alessandro Santantonio

En meget komfortabel og skulpturel barstol med et sæde i formspændt eg, som kan vælges i natur eller wengébejdse.

Justérbar i højde 58 - 85cm.

 

 

 

 

 

 

 

 


JET lænestol - design af Valerio Bottin

En lille lænestol i et lækkert skulpturelt design. Skabt til alle former og størrelser af rum, og kan anvendes inde som ude.

JET formstøbt i polyprolene, og dermed holdbar og nem at rengøre. Leveres med i farverne sort, hvid, elfenben, orange, bordeaux, grå, blå, gul og rød.

 

 

 

 

ISI stol - design af Marco Ramo

En moderne og elegant plaststol, der kan stables. Overflader og former som forlænger kreationen til en ekstrem blød og fleksibel linie. En stil  der er udfordrende, afbalanceret og dynamisk, og som smelter sammen med selv de mest usædvanlige rum.

 

 

 

 

 

Besøg SOFTLINE hjemmeside - KLIK HER

 

 

KontaktHoejre

ARTdeLUX
Anemonevej 4
8240 - Risskov
T. +45 4050 8543
F. info@artdelux.dk

info@artdelux.dk
www.artdelux.dk